Bistro B23
Fine dining in een familiale setting
Welkom bij B23, een gezellige bistro te Brouwersvliet 23 in Antwerpen. Wij als familie willen graag de warmte van ons thuis naar u toe brengen. Diana, onze gastvrouw, zal samen met het team u volledig in de watten leggen. Chef-kok John Weijers brengt u klassieke Franse gerechten in een modern jasje. Een diner bij Bistro B23 is daarom geen doorsnee avondje uit; Wij zorgen voor een unieke fine dining experience, en dit allemaal in een aangename, familiale setting.
Sterrenchef John Weijers
Authentiek met een moderne twist
In de keuken staat chef-kok en eigenaar John Weijers. John heeft voor het opstarten van Bistro B23 in diverse sterrenzaken gewerkt, onder meer in de Parkheuvel te Rotterdam en restaurant Vermeer in Amsterdam. Ook is hij ondertussen welbekend in Antwerpen en omstreken, waar John al zo’n 15 jaar actief is. Hier heeft hij dan ook al verschillende restaurants en brasseries opgestart. Zo was hij bijvoorbeeld chef-kok bij ’t Voorhuys te Merksem, Hof de Bist in Ekeren, en meest recentelijk, brasserie Grand Bazaar in Schoten. Ervaring en passie ontbreken hem zeker niet!
Chef-kok John houdt vooral van de klassieke Franse keuken, waar hij zich dan ook op baseert tijdens het maken van onze heerlijke gerechten. Toch zult u deze zelden in oorspronkelijke vorm op onze menukaart terugvinden. Ieder gerecht wordt door John persoonlijk verwerkt tot een originele creatie, zowel smaak- als presentatiegewijs. Authentiek met een moderne twist, noemen we het graag.
Sterrenchef John Weijers
Authentiek met een moderne twist
In de keuken staat chef-kok en eigenaar John Weijers. John heeft voor het opstarten van Bistro B23 in diverse sterrenzaken gewerkt, onder meer in de Parkheuvel te Rotterdam en restaurant Vermeer in Amsterdam. Ook is hij ondertussen welbekend in Antwerpen en omstreken, waar John al zo’n 15 jaar actief is. Hier heeft hij dan ook al verschillende restaurants en brasseries opgestart. Zo was hij bijvoorbeeld chef-kok bij ’t Voorhuys te Merksem, Hof de Bist in Ekeren, en meest recentelijk, brasserie Grand Bazaar in Schoten. Ervaring en passie ontbreken hem zeker niet!
Chef-kok John houdt vooral van de klassieke Franse keuken, waar hij zich dan ook op baseert tijdens het maken van onze heerlijke gerechten. Toch zult u deze zelden in oorspronkelijke vorm op onze menukaart terugvinden. Ieder gerecht wordt door John persoonlijk verwerkt tot een originele creatie, zowel smaak- als presentatiegewijs. Authentiek met een moderne twist, noemen we het graag.
Eersteklas ingrediënten
Zorgvuldig gekozen leveranciers
Bistro B23 verbindt zich enkel en alleen met leveranciers die garant staan voor kwaliteit. Zo bent u er van verzekerd dat u van de beste ingrediënten, zorgvuldig verwerkt in overheerlijke gerechten, kunt genieten. Om ons zo veel mogelijk te onderscheiden en een uniek smakenpalet te creëren, werken we waar mogelijk dan ook uitsluitend met lokale leveranciers. Onder andere De Kaaspoort, Vleeshandel Jottier, Vers d’Anvers en Vishandel Schot behoren hiertoe. Alle producten worden door chef-kok John persoonlijk gekeurd voor ze in ons restaurant aangeleverd worden.